Fejér újra ad megye II-es csapatot a főtáblára

2023. június 29.

Teljesen kicserélődött a MOL Magyar Kupa főtáblájára kerülő Fejér megyei kontingens, hiszen a tavalyi mezőnyből senki nem tudta kiharcolni a kupasorozat országos szakaszában való szereplést. Azért tavalyhoz hasonlóan idén is delegál az első fordulóba megyei másodosztályú csapatot a vármegye. 

Hirdetés

Fejér megyei kupadöntő: 
Baracs SE – Lajoskomárom SE 0-2 (0-1)
MOL Aréna Sóstó, 3900 néző, Vezette: Góbi Soma Gábor (Burján István, Trosztmir Márton)
Gól: Pákozdi (17.), Rózsás (79.)

Baracs: Vaszócsik (Tóth N.) – Palkó, Rózsahegyi, Kiss N. (Hepp), Badi - Takács T., Mészáros S., Szurma (Nagy E.), Huber, Prókai (Deli) - Balogh D. (Áldott). Vezetőedző: Körmendi Zsolt
Lajoskomárom: Deák – Vadászi, Varga F., Orosz (Rózsás), Dudar E. – Csörgei (Fuzik), Gergye, Pákozdi, Kövecses (Labossa), Klein – Victor (Németh Á.). Vezetőedző: Dopuda Igor

A FEOL tudósítása szerint nagyszerű hangulatban, 3900 néző előtt csapott össze a megyei másodosztályban szereplő Baracs és a megye I-es Lajoskomárom. Bár a baracsiak jól küzdöttek végig, az osztálykülönbség tapintható volt a két csapat között és a Lajoskomárom a meccs elején és a végén is betalált, ezzel magabiztosan nyerte meg a finálét. 

KUPAGYŐZTES 💙💛 Köszönjük a biztatás! A csapat tagjai: Deák Zala, Orosz Márkó, Dudar Ervin, Varga Ferenc, Vadászi...

Posted by Lajoskomárom S.E on Thursday, May 18, 2023

Fejér megye idén eggyel több csapatot ad a MOL Magyar Kupa főtáblájára, mint tavaly, ezért az ötödik helyért is helyosztót kellett rendezni, Érdekesség, hogy a tavaly főtáblára jutott csapatok közül egyet sem találunk az idei mezőnyben. A két elődöntő vesztese, az Ikarus-Maroshegy és a Csór ott lesz a MOL Magyar Kupa első fordulójában, a negyeddöntők veszteseinek csatájában pedig a Sárbogárd és a Gárdony maradt állva, így ők küzdhettek meg az ötödik főtáblás helyért. A helyosztó nagy csatát, 2-2-es végeredményt hozott, büntetőkkel (4-3) végül a Sárbogárd harcolta ki helyét a kupasorozat országos szakaszában. 

Fejér megye csapatai a főtáblán: Lajoskomárom, Baracs, Ikarus-Maroshegy, Csór Truck-Trailer, Sárbogárd
Megyei sorozatunk eddigi részei: Bács-Kiskun, Baranya, BékésBudapestBorsod, Csongrád-Csanád

Címlapkép: Lajoskomárom SE/Facebook

Hirdetés