Viszik a kupadöntő jegyeit, mint a cukrot

2022. május 06.

A jegyértékesítés első körében megvételre kínált 20 ezer jegyet szempillantás alatt kapkodták el a Ferencváros és a Paks szurkolói, ezért az MLSZ úgy döntött, újabb szektorokat nyit meg. Hangulatos kupadöntőnk lesz, az biztos! 

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Puskás Arénában esedékes finálé jegyei annyira jól fogytak, hogy az MLSZ új szektorok megnyitása mellett döntött. Ez azt jelenti, hogy legalább 20 ezer szurkoló előtt zajlik majd május 11-én, szerdán a MOL Magyar Kupa döntője a Ferencváros és a Paks között. 

⚽ Már csaknem 20 ezer szurkoló megvette a jegyét a MOL Magyar Kupa döntőjére, ezért az MLSZ újabb szektorok megnyitása...

Posted by MOL Magyar Kupa on Thursday, May 5, 2022

Az MLSZ közleménye újra nyomatékosítja, hogy ki hova szóló belépőt vásárolhat. “A Fradi szurkolói számára a 227-238-as szektorok nyíltak meg, ez további mintegy 6000 jegyet jelent. A szabályok továbbra is változatlanok, a jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani, és Fradi-kártya megadása kötelező a vásárláshoz. A paksi szektorokba regisztráció és klubkártya nélkül, személyes adataik megadásával tudnak jegyeket vásárolni az érdeklődők. A paksi szektorokba a klub pénztáraiban, valamint a meccsjegy.mlsz.hu oldalon is elérhetők a belépők” - olvasható a szövetség közleményében

A döntő felvezetéseként interjút készítettünk a Ferencváros és a Paks csapatkapitányával is, Dibusz Dénes elvárja a Fraditól, hogy megnyerje a serleget, Böde Dániel pedig makulátlan kupadöntős mérlegének megőrzésében bízik.

(Címlapkép: Fradi.hu/Facebook)

Hirdetés