A TippMix ajánlásával

A bátor fogadókból krőzust csinált a Paks

2024. május 16.

A döntő előtti órákban akár négyszeres oddszért is meg lehetett fogadni a paksiak kupagyőzelmét, aki pedig még a nyolcaddöntők előtt megérezte a tolnaiak diadalmenetét, az 15-szörös pénzt is nyerhetett. A Tippmixpro oddszmesterei fogadási érdekességeket osztottak meg velünk a MOL Magyar Kupa-döntővel kapcsolatban.  

Hirdetés

“Aki tavaly év végén vagy idén év elején, még a nyolcaddöntők előtt tippelt arra, hogy a Paks lesz a kupagyőztes, 15,00-s oddsért fogadhatta ezt meg a Tippmixen és a Tippmixprón. Volt olyan Tippmixpro-fogadó, aki 20 ezer forintos tétre 300 ezer forintot nyert ezzel a tippel” - tudtuk meg a Szerencsejáték Zrt. oddszmestereitől a MOL Magyar Kupa döntője után. 

Kiválasztott cikk: A hősies Paks legyőzte a Fradit a kupadöntőben

Ez - főleg a Paks esetében, amely rutinszerűen játszott a tűzzel hosszabbításokban és tizenegyespárbajokban - persze nagy lutri, de a döntő előtt már az ember könnyebb szívvel fogad akár az esélytelenebb csapatra is. Ezt tükrözték a Tippmixpro fogadási ajánlatai is, hiszen a finálé előtti órákban 4,05-ös oddsért lehetett fogadni arra, hogy a Paks lesz a végső győztes – végül a tippek 15 százaléka lett helyes a „Ki nyeri a Kupát” soron. Ez utóbbi nem döbbenetes (nem úgy, mint a Paks kupagyőzelme), a döntő előtti saját közvéleménykutatásunk is hasonló eredményt hozott, mint a helyesen tippelő 20/3-as arány. 

Sokan vártak gólzáport - hiába 

“A rendes játékidő pontos végeredménye – ahogyan a tavalyi fináléban is – 0-0 lett, aki pedig megérezte, hogy nem lesz gól 90 perc alatt, 14,00-s nyertes oddsot könyvelhetett el” - tudtuk meg a bukiktól. Valóban váratlan volt, hogy nem született gól a meccsen, főleg annak tekintetében, hogy a Fradi nemcsak büntetőt lőhetett, de szűk negyven percet emberelőnyben is játszhatott. 

Szappanos végig remekül állta a sarat a paksi kapuban 

Kredit: molkupa.hu

A Tippmixprón természetesen nemcsak az eredményre lehetett tippelni, hanem akár a gólszerzőkre is. Sokan utaztak a tutira, és már a zsebükben érezhették a nyereményt, amikor egészen meglepő dolog történt: “A gólszerzőket tekintve a Fradi csatárára, Varga Barnabásra érkezett a legtöbb fogadás. A korábbi paksi játékos végül tizenegyest hagyott ki a meccsen” - írták az oddszközpontból. Arra biztosan magasabb oddsz volt, hogy a meccset tulajdonképpen eldöntő gólt Papp Kristóf fogja szerezni. 

Azt is megtudtuk, hogy a kupadöntő - mint általában - idén is igencsak népszerű volt a sportfogadók körében, és akadt is olyan szerencsejátékos, aki elég jó pénzt fogott a megérzésével. 

“A kupadöntő az élő fogadásokat tekintve is népszerű volt: arra, hogy a 2x15 perces hosszabbítást a Paks nyeri, élőben 7,75-ös oddsért is lehetett fogadni még 0-0-s állásnál a Tippmixprón. Volt olyan fogadó, aki ezzel 10 ezer forintos tétre 77 500 forintot nyert, és olyan is akadt, aki 100 ezer forintos tétre 775 ezer forintot nyert, miután a tolnai együttes a ráadásban kétszer is betalált.”

Hirdetés