Tippmix: Már három favorit van

2023. január 04.

Bár hosszú szünetre ment a magyar futball, a Szerencsejáték Zrt. bukijai nem pihennek, és kicsit belenyúltak a MOL Magyar Kupa idei kiírásának oddszaiba. Már három favorit van, ha pedig valaki egy harmadosztályú kupagyőztesre fogad, krőzussá válhat. 

Hirdetés

Némileg hozzányúlt a MOL Magyar Kupa idei kiírásának all-out fogadásához a Szerencsejáték Zrt. Korábban, a negyedik forduló zárása után a Tippmixpro bukijai a tavalyi döntős Paksot és a Kisvárdát látták a legesélyesebbnek, mindkettő győzelmére négyszeres oddszal lehetett fogadni, míg a Mezőkövesd ötszörös pénzért volt fogadható.

Kiválasztott cikk: Már a Kisvárda és a Paks a favorit

Bár a MOL Magyar Kupa a bajnoksághoz hasonlóan hosszú szünetre ment, az oddszok azért változtak menet közben. A Paks és a Kisvárda továbbra is ott van a legesélyesebb csapatok között, ám belépett közéjük a szintén 4,5-szeres oddszal fogadható Puskás Akadémia is.

Ez tehát azt is jelenti, hogy - ahogy írtuk is nemrégen -  Tippmixpro fogadási szakértői szerint is új kupagyőztesünk lehet idén, hiszen a három legesélyesebbnek tartott csapat egyike sem nyert még kupát. A Paks tavaly, a Puskás Akadémia 2018-ban jutott be a döntőbe, a Kisvárdának azonban eddig az elődöntő volt a legjobb szereplése a kupasorozatban.

500-szoros pénzt hozna egy NBIII-as győztes

A korábban a harmadik legesélyesebbnek tartott Mezőkövesd hátrébb csúszott a rangsorban, a jelenleg a Debrecenhez hasonlóan 10-szeres oddszal fogadható matyóföldieket megelőzte a ZTE is.

A teljes sorrend itt tekinthető meg, érdemes megjegyezni, hogy a három állva maradt NBIII-as csapat mindegyikének 500-szoros pénzt hozna a győzelme, ami elgondolkodtató lehet, hiszen a Ferencvárost kiejtő Iváncsa is köztük van. Márpedig aki a Fradit kiejti, annak kitől van félnivalója? 

Hirdetés