Már a Kisvárda és a Paks a favorit

2022. október 25.

A Ferencváros kupagyőzelmét 2-szeres szorzóval adta a Tippmixpro, a zöld-fehérek kiesésével abszolút kiegyenlítetté váltak a végső győztesre kínált oddszok. A tavalyi döntőst esélyesnek látják a bukik.  

Hirdetés

A negyedik forduló komoly csillaghullást hozott, a bajnokságban vezető Ferencváros mögött a második helyezett Kecskemét, valamint a mindig esélyesnek számító MOL Fehérvár is búcsúzott a sorozattól. Összesen kilenc NBI-es csapat maradt a kupamezőnyben, de közülük már a Szerencsejáték Zrt. oddszmestereinek sem könnyű kiválasztani az esélyeseket. Főleg úgy, hogy a MOL Magyar Kupa negyedik és ötödik fordulója között csaknem négy hónap telik majd el. 

A Tippmixpro fogadási szakértői úgy vélik, jelenleg a Kisvárdának és a tavalyi döntős Paksnak van a leginkább esélye a kupagyőzelemre, a két csapat végső győzelmét egyaránt 4-szeres oddsszal kínálja Tippmix, de a mezőny kiegyensúlyozottságáról árulkodik, hogy a következő páros, a Puskás Akadémia és a ZTE győzelméért is csak hatszoros pénzt kínál a Szerencsejáték Zrt. 

Mivel az élcsapatok közül többen is kiestek, a négy legesélyesebb csapat mögött az NBI-es tabella alsó fertályát képviselő csapatokat találjuk, kezdve a Debrecennel, amelynek győzelmét 10-szeres szorzóval lehet fogadni, csakúgy, mint a Mezőkövesét. Aztán következik a Honvéd és a Vasas (15x), majd az Újpest (20x), az MTK (25x) és az ETO FC (50x).

Az alacsonyabb osztályú csapatoknál már nagyon komoly, három számjegyű oddszokat találunk, ha pedig valamelyik állva maradt harmadosztályú csapat - három is akad belőlük, az Iváncsa, a Monor és az ESMTK - győzelmére fogadnánk, az 500-szorosát nyerhetjük a feltett tétnek.     

Hirdetés