Sportszerű gesztust gyakorolt a Fradi

2022. október 24.

Példátlan sportszerűségről tett bizonyságot a Ferencváros. Hiába kellemetlen, hogy egy harmadosztályú csapat ejtette ki a címvédőt a MOL Magyar Kupából, a Fradinál úgy döntöttek, egy szép gesztussal gratulálnak az őket - megérdemelten - legyőző kiscsapatnak. 

Hirdetés

A MOL Magyar Kupa negyedik fordulójának szenzációját az Iváncsa szolgáltatta, a Fejér megyei kiscsapat hosszabbításban ejtette ki a sorozat címvédőjét, a Ferencvárost. Az elképesztő bravúrról itt beszélgettünk a győzelemben elévülhetetlen érdemeket szerző kapussal, Varga Ádámmal.

Kiválasztott cikk: Az iváncsai hős a ráadásban már tudta

A sztori természetesen napokon át beszédtéma volt, a címvédő számára igen kellemetlen kiesésbe azonban beleállt a Ferencváros, és egy rendkívül sportszerű gesztussal élt: meghívta az iváncsai csapatot a soron következő hazai Európa Liga-mérkőzésére.

"Péntek este felhívott Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója, és tolmácsolta Kubatov Gábor elnök úr üzenetét, amelyben meghívta az egész csapatot a stábbal és a segítőkkel együtt a csütörtöki, Monaco elleni Európa Liga mérkőzésre, a Groupama Aréna VIP-páholyába" - újságolta Baki Imre klubelnök az Indexnek. A sportvezető, akivel korábban mi is beszélgettünk, és elmondta, talán túl korán jött a Fradi a kupában, természetesen elfogadta a meghívást. 

Kiválasztott cikk: Az iváncsai elnök szerint korán jött a Fradi
Hirdetés