Kevesen számítottak az iváncsai bravúrra

2022. december 01.

Sokan fogadtak a Fejér megyei rangadóra is, ahogy a forduló legnagyobb meglepetése sem hagyta hidegen a sportfogadókat, de nagyon kevesen találták el, hogy a Fradi pórul járhat Iváncsán. A Szerencsejáték Zrt. bukiját faggattuk a mögöttünk hagyott forduló érdekességeiről. 

Hirdetés

Még mindig nem végeztünk a MOL Magyar Kupa negyedik fordulójának fogadási érdekességeivel. Az első részből kiderült, hogy melyik meccsre érkezett a legnagyobb összegű fogadás, illetve, hogy miként vált milliomossá egy olyan budapesti Tippmixelő, aki egy hetes kötéssel robbantott bankot. Részletek alább: 

Kiválasztott cikk: Így lett milliomos egy budapesti Tippmixer

A második részben lássuk, hogy melyik volt a legnépszerűbb fogadási ajánlat, azaz nem összegszerűen, hanem számszerűen melyik meccsre érkezett a legtöbb fogadás. "A Magyar Kupa 4. fordulójában a fogadásra felkínált 13 eseményből a Fehérvár – Puskás Akadémia (0-1) találkozó volt a legnépszerűbb, közel 250 ezer fogadás érkezett erre az eseményre a Tippmixen és a Tippmixprón" - mondta a Tippmixpro vezető bukija a molkupa.hu-nak. A Vidi és a Puskás összecsapása egyébként is a legnagyobb rangadó volt a negyedik fordulóból, és azt is tudjuk, hogy sok fogadó gondolkodott jól, hiszen egy komoly mélypont után éppen edzőt váltott a MOL Fehérvár. 

Ráéreztek a meglepetésre? 

Nemcsak a negyedik forduló, de a MOL Magyar Kupa idei kiírásának legnagyobb meglepetése volt, hogy a harmadosztályú Iváncsa kiejtette a címvédő - és bajnoki listavezető - Ferencvárost. A parádésan futballozó iváncsaiak nem utolsó sorban nagyszerű kapusteljesítményüknek köszönhetik a bravúrt, de ahogy a címlapképen is látszik, a Fradi is sportszerűen viselte a vereséget, és meghívta a csapat játékosait a Groupama Arénába egy Európa Liga-meccsre. 

Kiválasztott cikk: NBIII-as kiscsapat ejtette ki a címvédő FTC-t

"A legnagyobb meglepetést egyértelműen az FTC elmaradt győzelme jelentette Iváncsán. A rendes játékidő döntetlennel zárult (2-2) - ami akár 13,00-s oddsszal is megfogadható volt – az „1X2” fogadási esemény kapcsán a beérkezett több mint 32 ezer tipp 5 százaléka érkezett arra, hogy hosszabbításba fordul a találkozó" - tudtuk meg a Szerencsejáték Zrt-től, hogy csak nagyon kevesen éreztek rá a forduló legnagyobb meglepetésére. 

Hirdetés