Nem osztottak kegyelmet az NBI-es csapatok

2021. november 03.

A MOL Fehérvár és a Paksi FC is könnyedén verte alacsonyabb osztályú ellenfelét a MOL Magyar Kupa negyedik fordulójában. Sok izgalom nem volt, mindkét meccs eldőlt az első félidőben, amikor a fehérváriak három gólt szereztek, a Paks pedig bő negyedóra alatt vágott négyet. 

Hirdetés

MOL Magyar Kupa, 4. forduló (a 16 közé jutásért):
BVSC-Zugló (III.)-MOL Fehérvár FC 2-5 (0-3)
III. Kerületi TVE (II.)-Paksi FC 0-5 (0-5)

A MOL Fehérvár az NB III-as csoportját vezető BVSC-Zugló vendégeként 5-2-re nyert, és nem hagyta sokáig kétségek között a szurkolóit, hiszen már a szünetben 3-0-ra vezetett. A fehérváriak legjobbja a válogatott keretből kikerült Nikolics Nemanja volt, aki mesterhármast szerzett.  A Paks kicsit visszaesett az utóbbi időben, a bajnoki eredményei nem a legszerencsésebben alakultak, de ami a bajnokságban kimaradt, az a kupában bement: Bognár György csapata a III. Kerületi TVE otthonában alaposan bekezdett, és 18 perc alatt négy gólt lőve gyorsan eldöntötte a továbbjutást másodosztályú ellenfelével szemben. 

Kiválasztott cikk: Sorsolás: Egy NBI-es párharc lesz az 5. fordulóban

A nyolcaddöntőben mindkét csapatra másodosztályú rivális vár: a székesfehérváriak a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, míg a paksiak az Aqvital FC Csákvár együtteséhez látogatnak. A legjobb 16 között is egy mérkőzésen dőlnek el a párharcok, a kijelölt játéknap február 9-e.

Korábbi eredmények: 4. forduló, 1. játéknap, délután: 

Kiválasztott cikk: A 4. fordulóban beérte héttel a Fradi

4. forduló, 1. játéknap, este

Kiválasztott cikk: Hullottak az NBI-es csapatok a 4. fordulóban

 4. forduló, 2. játéknap:  

Kiválasztott cikk: A BAZ megyei Dávid legyőzte Góliátot
Hirdetés