Sokan ráéreztek a győri Vidi-blamára

2022. március 08.

A Honvéd-Fradi volt a fogadók kedvence a MOL Magyar Kupa hatodik fordulójában, akadt, aki egy belvárosi lakás árát kaszálta a budapesti rangadón, de a Tippmixpro bukijai azt is elárulták, hogy elég sokan ráéreztek a MOL Fehérvár győri vereségére is. 

Hirdetés

Természetesen a fogadókat is alaposan megmozgatta a MOL Magyar Kupa hatodik fordulója, a negyeddöntőkre özönlöttek a Tippmixpróra a nyerni vágyók, és a Szerencsejáték Zrt-től azt is megtudtuk, hogy mi volt a kedvencük.

"A mérkőzésekhez kapcsolódó összes fogadási lehetőséget tekintve a Honvéd – FTC mérkőzés végkimenetelére érkezett be a legtöbb helyes tipp, több mint 153 ezer. A Békéscsaba – Újpest mérkőzés esetében is majdnem elérte a 100 ezret a helyes tippek száma az „1X2” fogadási soron.  A Kazincbarcika – Paks találkozó pedig azzal emelkedett ki, hogy a végkimenetelre vonatkozó fogadási lehetőséget tekintve a négy mérkőzés közül a legmagasabb találati arányt hozta (89 százalék)."

Megtudtuk, hogy nem meglepő módon a Fradi meccsére érkezett a legtöbb fogadás, több mint 400 ezer tipp érkezett csak a Honvéd-Fradira, és a legtöbbje közülük nyerő volt.

Jól tette, aki a Fradira tett 

Kredit: molkupa.hu

"A Magyar Kupa negyeddöntői közül a legtöbb fogadás a Honvéd – FTC mérkőzésre érkezett, a Tippmixen és a Tippmixprón összesen több mint 417 ezer tippet adtak le fogadóink a két élvonalbeli együttes összecsapásához kapcsolódó fogadási lehetőségekre" - tudtuk meg az oddszmesterektől, akik azt is elárulták, mi volt a legnagyobb kifizetett nyeremény a negyeddöntők után

"A legtöbb kifizetett nyeremény is a Honvéd – FTC találkozóhoz kapcsolódott, az esemény kapcsán 72 millió forintot is meghaladó nyereményt jegyeztek fogadóink."

Na és a meglepetés?

A legizgalmasabb kérdés mindig az, hogy a meglepetést (mert az minden fordulóban akad legalább egy) hányan találták el. A játéknap legnagyobb meglepetése természetesen a másodosztályú ETO FC győzelme volt az NBI-es MOL Fehérvár ellen, és a bukik elárulták nekünk, hogy elég sokan ráéreztek a Vidi bukására.

A mindent eldöntő győri büntető 

Kredit: molkupa.hu 

"A negyeddöntők legnagyobb meglepetését az jelentette, hogy a másodosztályú Győr 2-1-es győzelmével kiejtette a Fehérvárt. A találkozó végkimenetelére több mint 142 ezer fogadás érkezett, amelyből 7 ezer tipp várta a győriek győzelmét. További érdekesség a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy a félidőben még a vendég Fehérvár vezetett, de a hazaiak fordítottak, mindez pedig a „Félidő/végeredmény” fogadási esemény kapcsán azt jelentette, hogy közel száz tökéletes tipphez kapcsolódott legalább 55,00-s odds" - mondta a Tippmixpro oddszmestere. 

Hirdetés