Komoly szelvényünk van a MK negyeddöntőkre

2022. február 28.

A molkupa.hu szerkesztősége a Magyar Kupa hatodik fordulójára is összeállított egy szelvényt. Ha kicsit bátrak vagyunk, akár negyvenszeres pénzt is nyerhetünk az összesen négy darab negyeddöntőn, de már a tutit sem hoz rosszul. 

Hirdetés

A negyeddöntőihez érkezett a MOL Magyar Kupa, a hatodik fordulóban már az elődöntőbe jutás a cél. Egyetlen első osztályú párharcot rendeznek a nyolc között, a másik három NBI-es csapat alacsonyabb osztályú ellenféllel találkozik, és bár azt gondolnánk, hogy ez az esélyeseket is egyértelműsíti, gyorsan tegyük hozzá, hogy mindegyik alacsonyabb osztályú ejtett ki magasabban rangsorolt csapatot. A Kazincbarcika a Diósgyőrt, az ETO FC a Puskás Akadémiát, a Békéscsaba pedig a Gyirmótot. 

A hatodik fordulóban azért már nehéz elképezelni, hogy az alacsonyabb osztályú csapatok óriási csodát tudnának tenni, annál is inkább, mert a versenyben maradt első osztályú csapatok közül - a Ferencváros kivételével - mindenkinek már csak a kupa maradt reális célként. Természtesen a Tippmixpro is nagy erőkkel készül, ezúttal egy olyan játékba hívják a fogadókat, amiben akár egy vesztes szelvénnyel is lehet komolyat kaszálni. 

Kiválasztott cikk: Most nagyon megéri kupameccsekre fogadni

Az eddigi kudarcok nem szegték kedvünket, ezért a molkupa.hu oldalszerkesztői ismét elkészítették saját szelvényüket a fordulóra. Legutóbb nem volt szerencsénk (bár a Békéscsaba hősies továbbjutását eltaláltuk), most viszont megpróbálunk még nagyobbat harapni, hiszen a szelvényünk mind a négy mérkőzés szerepel. Hangsúlyozzuk, az alábbiak az oldalszerkesztők tippjei. 

Egy döntetlent látunk magunk előtt 

Az is erős nyereménnyel kecsegtet, ha mindegyik párharcban megfogadjuk a tutit, hiszen majdnem hatszoros (5,79) pénzt lehet nyerni a négy vendégsikerrel, de ha már az ember fogad, akkor szereti, ha van a szelvényén némi kockázat is. A négy kupameccsnél három is csak hármas kötésben fogadható (a Honvéd-Fradit lehet önállóan fogadni), ami nem véletlen, mert a Fradi tavaszi formáját elnézve nagyon is kiegyenlítettnek tűnik az NBI-es rangadó. 

A Honvéd-Fradi a forduló rangadója 

Kredit MTI Archív

Két párharcban is érezzük a döntetlen, az első ezek közül a Honvéd-Ferencváros (3,75-ös oddszot kínál a Tippmixpro), a másik pedig a Kazincbarcika-Paks (5,00). Főleg utóbbi szorul magyarázatra, hiszen nem is egy, de mindjárt kétosztálynyi különbség is van a két csapat között, de a barcikaiak nagyon jól mennek idén, a Paks pedig talán tartalékos összeállításban szerepelhet. Ha a másik két párharcban fogjuk a vendéget (mindkettőben 1,50-ért), akkor azzal tudunk nagyot kaszálni, ha vagy mindkét fennmaradó meccsen a döntetlenre fogadunk (ebben az esetben 42-szeres oddszot tudunk összerakni), vagy csak az egyikben a kettő közül. A kasza mindkét esetben rendkívül ígéretes. 

A MOL Magyar Kupa 6. fordulója március 1-én (kedd) kezdődik két meccsel, majd szerdán és csütörtökön is lesz egy-egy mérkőzés. 

Hirdetés