Kis oddszból is 95 millió: jól hozott a tuti

2022. február 15.

Melyik meccsre fogadtak a legtöbben a MOL Magyar Kupa ötödik fordulójában? Mire tették a pénzüket a fogadók, és mivel lehetett a legkomolyabb összeget bezsebelni? Hányan éreztek rá a forduló legnagyobb meglepetésére? A Szerencsejáték Zrt. oddszmesterét faggattuk a válaszokért. 

Hirdetés

Fogadási szempontból is igencsak érdekesen alakult a MOL Magyar Kupa ötödik fordulója. A Tippmixpro oddszmesterétől megtudtuk, hogy a nyolcaddöntőkben sokan a papírformára utaztak, és bizony nem kevesen (több mint tízezer fogadással) ráéreztek a forduló legnagyobb meglepetésére is.

"A legtöbb fogadás a Vasas – FTC mérkőzésre érkezett, a Tippmix és a Tippmixpro adatait együtt számolva több mint 338 ezer tipp érkezett erre a mérkőzésre, a kiegészítő fogadási lehetőségeivel együtt. Ezt követte az Újpest – Kisvárda és a Szeged GA – Fehérvár találkozó" - tudtuk meg az oddszmestertől a MOL Magyar Kupa ötödik fordulójával kapcsolatban. 


A Szerencsejáték Zrt szakembereitől azt is megtudtuk, hogy ezúttal nem fizetett rosszul a papírforma sem, hiszen a legtöbb kifizetett nyeremény is a Vasas-Fradi rangadóra kötött fogadások után keletkezett, nem is pitiáner összegben: "Vasas – FTC mérkőzéshez kapcsolódott a legtöbb nyeremény, összesen több mint 95 millió forint nyereményt értek el a játékosok ezzel a találkozóval."

Mi a helyzet a meglepetésekkel? 

"Meglepetésnek számított, hogy a másodosztályú Békéscsaba 3-1-re legyőzte az élvonalbeli Gyirmótot. A mérkőzéshez kapcsolódó „1X2” soron majdnem 76 ezer tippet adtak le a játékosok, ezeknek a tippeknek a 13 százaléka érkezett Békéscsaba-győzelemre. Ez több mint 10 ezer helyes tippet jelentett."

Kiválasztott cikk: Megvan a nyolcaddöntők óriásölője

Sokan tehát nagyon jól ráéreztek, hogy a Békéscsabának nagyon is van keresnivalója a Gyirmót ellen, holott a győriek nagyszerű formában kezdték meg a 2022-es évet, a bajnokságban mindhárom meccsüket megnyerték, a kupából mégis egy másodosztályú ellenfél ejtette ki őket. 

A Békéscsaba volt a forduló óriásölője 

Kredit: Gyirmót FC Győr/FacebookMi is összeraktunk három szelvényt a forduló előtt, ám nem járt igazán jól, aki ránk hallgatott. Titkos favoritunk, a Kisvárda kiesett, amit ha valaki előre megérzett (ez vaskos meglepetés a bajnoki formák alapján), elég jó pénzt kaszálhatott. "Az Újpest – Kisvárda mérkőzés „Pontos eredmény – 1. félidő/Végeredmény” fogadási eseménye kapcsán 55,00-s oddszot ért a „Döntetlen 0:0/Újpest 2:1” kimenetel eltalálása" - mondta az oddszmester a molkupa.hu-nak, és azt is megemlítette, hogy melyek voltak a legnépszerűbb nyerő tippek:  

"Az egy fogadási soron elért legtöbb helyes tipp is a Vasas – FTC mérkőzéshez kapcsolódott, az „1X2” fogadási lehetőség kapcsán több mint 146 ezer fogadás érkezett a vendéggyőzelemre. A Szeged GA – Fehérvár mérkőzés „1X2” során is 114 ezret meghaladó számú helyes tippet adtak le a játékosok." 

Hirdetés