Van három szelvényünk a nyolcaddöntőkre

2022. február 08.

Az oldal szerkesztői összeraktak három szelvényt a MOL Magyar Kupa nyolcaddöntői előtt. Az első tutista, a második bevállalós, a harmadik pedig kifejezetten bátor. A Tippmixpro fogadási ajánlataiból mi magunk válogattunk, a tippek nem a Szerencsejáték Zrt. oddszmestereitől érkeztek. 

Hirdetés

Nemcsak a csapatok, a fogadók is élezhetik magukat a MOL Magyar Kupa 5. fordulójára: a Tippmixpro kiadta fogadási ajánlatait a nyolcaddöntőkre. Az oddszokban nem találunk óriási meglepetést, de akad köztük olyan csábító ajánlat, aminek nehéz ellenállni.

Kiválasztott cikk: Az oddsmester sem lehet biztos a Fradi győzelmében

A Tippmix oddszai egyszerre tükrözik az erőviszonyokat, és azt a tényt, miszerint a kupasorozatokban bármi előfordulhat. Még az olyan egyértelmű párharcokban is meglehetősen jó nyerési esélyek vannak, mint a másodosztályú Csákvár és a hétvégén a Ferencváros otthonában gálázó Paks összecsapása, ahol 1,40-et fizet a vendégek győzelme.

Az oldalszerkesztők szelvényei

Ezúttal nem kértük a Szerencsejáték Zrt szakértő segítségét, mi magunk próbáltunk meg összerakni három szelvényt. A tippjeinknél figyelembe vettük, hogy a minimális kötésszám mindegyik esetben három meccs, így csináltunk egy bátor, egy közepesen rizikós és egy tutista szelvényt.

A Vidi és a Fradi is beragadt a rajtnál 

Kredit: MTI Archív 

A kocafogadók mentsvára, a tutizás a látszat ellenére nem könnyű feladat. Ott van például a másodosztályú Szeged és a szezon előtt a bajnoki versenyfutás élmezőnyébe tippelt MOL Fehérvár összecsapása, ahol a Vidi győzelme 1,55-öt fizetne, csakhogy elnézve a fehérváriakat egyáltalán nem biztos, hogy nem itt lesz a forduló meglepetése. Jelenlegi formájában nem mernénk a tuti szelvényen a Honvédra tenni, és a Fradira is csak nagyon óvatosan .

A tuti szelvényünk első helyén a Csákvár-Paks vendég szerepel 1,40-es oddszért, a második a Nagykanizsa-Győr szintén 1,40-ért, a harmadik pedig a Vasas-Ferencváros, ahol a változatosság kedvéért szintén a vendégek továbbjutását várjuk 1,60-as oddszért. Érdekes fejlemény, hogy a három tipp közül az utolsó miatt aggódunk a leginkább. Ez a szelvény összesen 3,136-szoros pénzt hozna.

A közepesen bátor

A közepesen rizikós szelvényünk a Békéscsaba-Gyirmót meccsel kezdődik, ahol a két győzelemmel rajtoló győriek továbbjutására 1,80-as oddszot kínál a buki. Békéscsabán nem könnyű nyerni, de a gyirmótiak kiváló formában kezdték az évet, egyértelmű esélyek. Még ennél is bátrabb azonban az első osztályú összecsapás, az Újpest-Kisvárda meccsre tett fogadásunk.

Tavaly az elődöntőben volt Kisvárda-Újpest csörte 

Kredit: MTI Archív 

Az Újpest címvédő, és a kupában általában jól megy a csapatnak, ám a bajnokságban az edzőváltás ellenére is gyengén szerepelnek a lilák. Szemben vendégükkel, a Kisvárdával, amely szárnyal az NBI-ben, pontszámban behozta a Ferencvárost is. A vendégek győzelméért igencsak csábító, 2,40-szeres nyerési esélyt kínál a Tippmixpro, ezt nem lehet kihagyni!

A szelvény harmadik meccsének lélegzetvisszafojtva becsempésztük a Szeged-Vidi vendéget, ami 1,55-öt hoz a konyhára. A buki által kínált oddsz ellenére itt egyáltalán nem mehetünk biztosra, de mivel a teljes szelvény csaknem hétszeres pénzzel kecsegtet (6,696), talán érdemes bevállalni.

A bátor szelvény

Persze nem arra kell gondolni, hogy a legdurvább oddszokot összeadogatjuk, sőt úgy gondoljuk, elég jó esély van rá, hogy bejöjjenek a tippjeink. Első tippünk ezen a szelvényen a nagyszerű szezont futó Kecskemét és a Honvéd összecsapása, ahol a hazaiak győzelmére fogadunk (4,10-es oddszért cserébe). Nem légből kapott a tipp, a Kecsó az előző fordulóban is első osztályú csapatot vert ki, méghozzá a Debrecent.

Nagyon jó szezont fut a Kecskemét 

Kredit: MTI Archív 

Erre a szelvényre szinte csak meglepetések kerülnek fel, és ha ellent is mond az előző szelvénynek, a Szeged-MOL Fehérváron nem tűnik elveszett tippnek egy döntetlen sem. Főleg, mert 3,80-as oddsszal adja az X-et a Tippmixpro. A harmadik tippünk szintén egy döntetlen, méghozzá az első osztályú rangadón: az Újpest-Kisvárdán 3,55-öt fizet, ha hosszabbításba torkolik a meccs. A bátor szelvényünk nemcsak bátor, de rendkívül gusztusos nyerési esélyt is kínál: a feltett tétünk 55-szörösét nyerhetjük vele (55,3).

A fentiek nem a Szerencsejáték Zrt. tippjei, az oldalszerkesztők saját meglátásaik alapján állították össze a három szelvényt.

Hirdetés