Ígéretes oddszokkal rajtol a kupasorozat

2023. szeptember 13.

Tizenkilenc mérkőzésre kínál oddszokat a Szerencsejáték Zrt. a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójából, és bár a legtöbb párharcban osztálykülönbség van a csapatok között, a Tippmixpro fogadási ajánlatai között van néhány kimondottan érdekes is. 

Hirdetés

Talán a legérdekesebb párharc a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában a Szentlőrinc-BVSC összecsapás, amely felfogható a májusi osztályozó visszavágójaként is. Az előző szezon végén a két csapat az NBII osztályozóján találkozott, és nagy csatában a zuglóiak kiejtették a baranyaiakat, így helyet cserélt a két csapat. Nem véletlen, hogy a Tippmixpro bukijai szerint is ez a legkiegyenlítettebb párharc - legalábbis az oddszok alapján. A lőrinci csapatkapitánnyal a meccs előtt beszélgettünk: 

Kiválasztott cikk: Nem a bosszúvágy hajtja a lőrincieket

A legtöbb párharcban osztálykülönbség van a csapatok között, bár azért akad kivétel, rendeznek megyei-, másod-, és harmadosztályú rangadókat is. Az NB II-es csapatok egy kivétellel elkerülték egymást, ez az egy kivétel nem más, mint a Csákvár-Haladás mérkőzés, amire a Tippmixpro oddszmesterei is csábító ajánlattal készültek. Kiegyenlített párharc várható, hiszen a két csapatot mindössze egyetlen pont választja el egymástól a Merkantil Bank Liga tabelláján. Az, hogy a vendégeknek jobbak az oddszai, egyrészt a pályaválsztói jognak köszönhető, másrészt pedig talán annak is, hogy a két csapat már összecsapott ebben a leosztásban a bajnokságban is: a Csákvár a második fordulóban könnyedén győzte le a Haladás (4-2). 

Bár a Békéscsaba tavaly kiesett a másodosztályból, kiválóan kezdte az NBIII-as bajnokságot, száz százalékos teljesítménnyel, 22 rúgott és mindössze 2 kapott góllal vezeti a Dél-Keleti csoportot, ráadásul a kupában hagyományosan jól fut a szekér az egykori győztesnek. A Kazincbarcika sem panaszkodhat, masszív középcsapat a másodosztályban, de a békéscsabai túra mindennek ígérkezik, csak könnyűnek nem - ez tükröződik a Tippmixpro oddszaiban is.  

Jöhetnek a meglepetések? 

A kupasorozat mindig a meglepetésekről, az óriásölőkről szól, tavaly is alig akadt forduló, amikor nem volt valami meglepetés, és az idei első két fordulóban is hullottak az esélyesek gazdagon. Itt lép be a fogadók ösztöne, hiszen a meglepetést természetéből fakadóan nem lehet kiszámítani, maximum megérezni. A Tippmixpro oddszmesterei pedig gondoskodtak róla, hogy csinos összeggel jutalmazzák meg azokat, akik ráéreznek egy bombameglepetésre. 

Iváncsán tavaly kiderült, hogy az esélyek mit sem számítanak

Kredit: Iváncsa KSE

Az NB III-as csoportját vezető, a kupasorozatban a gólokat féktelenül szóró Putnok meccse például kifejezetten ígéretes ebből a szempontból, bár a tavalyi döntős Budafok is kiválóan kezdte az NB II-es idényt. (A putnokiakkal készült interjúnk itt olvasható) A hazai győzelem persze meglepetés lenne, ez látszik a 3,90-es oddszukból is. Még bátrabbnak kell lenni, ha valaki a szintén kiválóan rajtoló Cigándra mer tenni a címvédő ellen, a 11-szeres oddsz legalábbis ezt mutatja, de látva a Zete gondjait, abszolút nem tűnik rossz ötletnek. 

Hogy a Bicske (megye I.) jut-e többre a Tiszakécskével (NB II.) 3,70-es győzelmi eséllyel, a rajtot kiválóan elkapó Pécs (NB II.) tudja-e meglepni az Újpestet (NB I.) 4,65-ös oddszért, vagy esetleg a DEAC (NB III.) kapja-e el a káprázatosan rajtoló Kozármislenyt (NB II.) és hozza haza a 3,90-szeres pénzt, azt mindenkinek magának kell eldöntenie. 

A kupasorozat összes oddsza itt található
A MOL Magyar Kupa harmadik fordulókának párosításai: 

Kiválasztott cikk: Volt kupagyőztesek vonulnak egymás ellen
Hirdetés