Sorsolás: A Loki-Fradi az 5. forduló slágere

2023. november 02.

A negyedik forduló zárómeccse után az M4 Sport stúdiójában kisorsolták az 5. forduló párosításait. A forduló slágermeccse a DVSC-Ferencváros találkozó lesz, de ígéretes a DVTK-ZTE, illetve az Újpest-Paks csörte is. Biztosan lesz a nyolc között alacsonyabb osztályú csapat. 

Hirdetés

Miután a Paks továbbjutott a Honvéd ellen, Gellei Imre segítségével a stúdióban kihúzták az 5. forduló párosításait. Az első körben egyből kiderült, hogy lesz alacsonyabb osztályú csapat a nyolc között, hiszen az utolsó megyei osztályú csapathoz, a Mezőörshöz az NB II-es Vasast sorsolták, de a harmadosztályú Szentlőrinc és az NB II-es Nyíregyháza továbbjutójával is hasonló a helyzet. 

Az első osztályú csapatok közül szerencsésnek mondható a Tiszakécskére (NB II.) utazó Kisvárda, a Veszprémbe (NB III.) látogató Kecskemét, illetve a Kozármisleny (NB II.) otthonába utazó MTK. Három NB I-es párharcot láthatunk a nyolcaddöntőben, a legnagyobb rangadó a Debrecen-FTC lesz, de jó meccsnek ígérkezik az Újpest-Paks és a DVTK-ZTE is.     

MOL Magyar Kupa, nyolcaddöntők: 

Mezőörs KSE (megye I.)-Vasas FC (NB II.) 
Tiszakécskei LC (NB II.)-Kisvárda Master Good (NB I.) 
HR-Rent Kozármisleny (NB II.)-MTK Budapest (NB I.) 
Szentlőrinc (NB III.)-Nyíregyháza Spartacus FC (NB II.) 
VSC 2015 Veszprém (NB III.)-Kecskeméti TE (NB I.) 
DVSC (NB I.)-Ferencvárosi TC (NB I.) 
Újpest FC (NB I.)-Paksi FC (NB I.)
DVTK (NB I.)-ZTE FC (NB I.) 

Címlapkép: DVSC (Debreceni Vasutas Sport Klub)/Facebook

Hirdetés