Ha nem az FTC vagy a Paks, akkor robban a bank

2024. március 06.

Megfeleződött a MOL Magyar Kupa mezőnye, már csak nyolc csapat van versenyben a trófeáért, és a negyeddöntők párosításainak sorsolása után az Tippmixpro is kiadta fogadási ajánlatait a végső győztes kilétére. Az új rangsor a Fradival kezdődik és a Vasassal zárul. 

Hirdetés

Hiába nagyon durva a Ferencváros sorsolása (amely a negyedik fordulótól kezdve kvázi a legnehezebb feladatot kapta), a Tippmixpro végső győztesre leadható fogadási ajánlataiból kiderül, hogy a Szerencsejáték Zrt. oddszmesterei még mindig a Fradit tartják a sorozat legnagyobb esélyesének. Dejan Sztankovics csapatának kupagyőzelmét 2,2-szeres oddszért lehet fogadni.

Kiválasztott cikk: Még mindig a Fradi a favorit, de...

A nyolcaddöntők előtt az Újpest és a Paks kupagyőzelmét lehetett a legalacsonyabb oddsszal megfogadni, ám ez az állapot nem volt fenntartható, hiszen a két csapat egymással játszott a negyeddöntőbe jutásért. A párharcból továbbjutó Paks győzelme négyszeres pénzt hoz a konyhára.

A harmadik legesélyesebb csapat a Kecskemét, őket hétszeres oddsszon kínálja a Tippmixpro (talán azért, mert másodosztályú csapattal játszanak az elődöntőbe jutásért), a többi csapat győzelme pedig tízszeres szorzó fölött hoz a meglepetésre jól ráérző fogadónak. Az MTK és a Kisvárda 10, a Diósgyőr 12, a Nyíregyháza 15, a Vasas kupagyőzelme 20-szorosát hozza a feltett összegnek. 

Hirdetés