Bemozdultak az oddszok a nyolcaddöntők után

2022. február 23.

Továbbra is a Ferencváros számít a legnagyobb esélyesnek a MOL Magyar Kupa megnyerésére a Tippmixpro oddszai alapján, de nemcsak a nyertes tippért kínált osztalékok, hanem a sorrend is változott a nyolcaddöntők után. 

Hirdetés

Újra megfeleződött a MOL Magyar Kupa mezőnye, már a legjobb nyolc között járnak a csapatok, így a végső győztesek szempontjából érdemes újra rápillantani az aktuális oddszokra. Az esélyesek sorrendje ugyan nem változott, a győzelmükre kínált osztalék azonban a legtöbb esetben igen.

Kiválasztott cikk: 15-szörös pénzt hoz az oldalszerkesztők favoritja

A Tippmixpro fogadási kínálatában egy dolog nem változott: a harmadosztályú Kazincbarcika győzelméért továbbra is 500-szoros pénzt kínál a buki. A többiek oddszai mind megmozdultak, ám ez nem a csapatoknál beállt ilyen-olyan változások miatt történt, hanem egyszerűen azért, mert megfeleződött a mezőny.

A sorsolás ismeretében a sorrend is más

A kupagyőzelemre legesélyesebb csapat továbbra is a Ferencváros (2,20), mögötte a MOL Fehérvár (3,20) és a Paks (5,00) nyomul, azaz a bukik sorrendjében eddig nincs változás. Mögöttük azonban van, az Újpest - amely nagy bravúrral kiejtette titkos favoritunkat, a Kisvárdát - megelőzte a Honvédot, amely nagy csatában verte ki másodosztályú ellenfelét, a Kecskemétet. Ennek oka nyilván elsősorban az, hogy a következő körben az Újpest lila rangadóra utazik a másodosztályú Békéscsabához, a Honvéd pedig a legnagyobb esélyes Fradival találkozik. Így lett a kispestiek győzelméért kínált 7,5-szeres ajánlatból 10-szeres.

A negyeddöntők legnagyobb rangadója lesz a Fradi-Honvéd

Kredit: MTI Archív

Ahogy a nyolcaddöntők előtt, úgy természetesen most is az alacsonyabb osztályú klubok végső győzelme fizet a legjobban, és az oddszok alakulásában most annak is komoly szerepe volt, hogy nem sorsolták össze őket, azaz mindegyiküknek első osztályú ellenfél jutott.

A Győr és a Békéscsaba kupagyőzelme már csak 50-szeres pénzt ér (az előző fordulóban mindkettőért 150-szeres oddszot kínált a Tippmixpro), persze nem azért, mert akármelyik is kimondott esélyes lenne. A győriek az egyik legnagyobb presztízsű dunántúli rangadón a Vidit fogadják, a Békéscsaba pedig a címvédővel meccsel az elődöntőért.

(Címlapkép: MOL Fehérvár FC) 

Hirdetés