A Vasas lett a kupa favoritja

2023. március 08.

Az elődöntők előtt három héttel kiadta a végső győztestre kínált fogadásait a Szerencsejáték Zrt., és bár nincs nagy különbség a három első osztályú csapat oddszai között, a legesélyesebb jelen pillanatban az NBI utolsó helyén álló Vasas FC. 

Hirdetés

negyeddöntők után már elég nehéz belőni, ki nyerheti meg a MOL Magyar Kupát, különösen igaz ez az idei szezonra, hiszen mindegyik elődöntős csapatnak két fronton kell harcolnia, és komoly téttel bíró mérkőzések várnak rájuk a bajnoki szezonban is. A Vasas az első osztályban küzd a kiesés ellen, a Budafok pedig - bár kiváló tavaszi rajtjának köszönhetően már a Merkantil Bank Liga középmezőnyében áll - szintén nem lehet még nyugodt. 

Kiválasztott cikk: ZTE-Puskás és Budafok-Vasas elődöntők jönnek

A másik párban egészen más dolgok foglalkoztatják a résztvevőket, hiszen mind a Zalaegerszegnek, mind a Puskás Akadémiának megvan az esélye rá, hogy a bajnokságból harcolja ki az európai kupaszereplés lehetőségét. A felcsútiak az ötödik helyen állnak, de mindössze két pont választja el őket a dobogótól, a ZTE pedig ugyan csak a nyolcadik, de csak három ponttal gyűjtött kevesebbet a Puskás Akadémiánál. 

Már a Vasas a favorit? 

Kredit: Tippmixpro.hu

Ahogy láthatjuk, az oddszok egyelőre igen óvatosak - ez még többször fog változni az elődöntőkig, hiszen a bajnoki formát is figyelembe veszik a Tippmixpro oddszközpontjában -, a három NBI-es csapatra szinte ugyanolyan nyereményszorzóval lehet fogadni, de érdekes fejlemény, hogy az NBI utolsó helyén álló Vasast látják a legesélyesebbnek a végső győzelemre.  

Címlapkép: Vasasfc.hu/Facebook

Hirdetés