A bukik szerint Vasas-Puskás döntő lesz

2023. március 22.

Elkészítette az elődöntőkre vonatkozó - első - oddszait a Szerencsejáték Zrt., a Tippmixpro fogadási szakértői az egyik ágon a Vasast, a másikon egy hajszállal a Puskás Akadémiát tartják esélyesebbnek a fináléba kerülésre. Kicsit változtak a végső győztesre leadható fogadások oddszai is. 

Hirdetés

Három meccs van hátra a MOL Magyar Kupa 2022-23-as szezonjából. Budafokon április 5-én a Vasas vendégszerepel, a ZTE pedig 4-én a Puskás Akadémiát fogadja az elődöntőben. A párharcok egy meccsen dőlnek el, a két győztes pedig május 3-án a Puskás Arénában csap össze a fináléban. 

Kiválasztott cikk: A Vasas lett a kupa favoritja

A Tippmixpro oddszait böngészve láthatjuk, hogy a Budafoknak meglehetősen kevés esélyt adnak a bukik, a XXII. kerületiek döntőbe jutását 3,6-os oddszal lehet fogadni, míg a vendég Vasas - hiába áll az NBI utolsó helyén - továbbjutása 1,85-szörös pénzt fizet. A döntetlen 3,45-szörös oddszal fogadható, és nem is tűnik lehetetlen végkimenetelnek, hogy hosszabbítás legyen. 

A másik párban már távolról sem ilyen egyértelműek az esélyek, a ZTE és a Puskás Akadémia párharca jóval kiegyenlítettebbnek tűnik: az egerszegiek továbbjutását 2,60-as oddszal lehet fogadni, míg a vendégek döntőbe jutása 2,40-szeres pénzt hozhat a konyhára. A végső győztesre leadható fogadások - ezek az oddszok biztosan változnak még - alapján jelen pillanatban a Vasas a favorit (2,40), az angyalföldieket a Puskás Akadémia (2,80), a ZTE (3,00) majd a Budafok (15,00) követi.  

Hirdetés