A fogadók szerint a Puskás nyeri a kupát

2023. február 21.

A Tippmixpro fogadási szakértőitől megtudtuk, hogy a legtöbben jelen pillanatban a Puskás Akadémiát tartják a legesélyesebbnek, pedig az oddszok alapján két csapatot is előrébb sorolnak a bukmékerek. Az ötödik fordulóban nagyot lehetett kaszálni a Kisvárda döntetlenjével, illetve az Iváncsa-Budafok félidő/végeredmény eltalálásával, de a fogadókat leginkább a Puskás-Újpest, illetve a Győr-Debrecen csörte hozta lázba. 

Hirdetés

“A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Puskás Akadémia – Újpest (0-0) találkozó volt a legnépszerűbb, közel 467 ezer fogadás érkezett erre az eseményre a Tippmixen és a Tippmixprón” - tudtuk meg a Szerencsejáték Zrt. fogadási szakértőjétől. A felcsúti csapat egyébként is népszerű a fogadók körében, hiszen jelen pillanatban az ő kupagyőzelmüket tartják a legvalószínűbbnek a szerencsejátékosok: 

“A negyeddöntőbe jutó nyolc csapat közül február 20-ig a legtöbb fogadás a Puskás Akadémia kupagyőzelmére érkezett a vonatkozó outright fogadási soron, megelőzve a Kisvárdát és a DVSC-t.”

A bukmékerek vezetőjétől tudjuk azt is, hogy a legnagyobbat azok kaszálhattak az ötödik fordulóban, akik eltalálták, hogy a Kisvárda csak döntetlenre lesz képes a harmadosztályú ESMTK otthonában, ám mivel ezt elég kevesen találták el, a legtöbb nyereményt egy másik összecsapás hozta. “Az NB I-ben remekül szereplő Kisvárda 0-0-s rendes játékidő után csak hosszabbításban vívta ki a továbbjutást az NB III-as ESMTK vendégeként – az „1X2” soron 5,75-ös oddsot értek a „Döntetlen” kimenetelre érkező tippek. A legtöbb nyeremény a Győr – DVSC (1-2) találkozóhoz kapcsolódott, majdnem 50 millió forint össznyeremény társult az összecsapáshoz”.

Sokan érezték meg a Vasas továbbjutását 

Nem hozott rosszul a két budapesti gigász meccse, és sokan - több mint 70 ezren - el is találták, hogy a tabella két sereghajtója közül az utolsó helyen álló Vasas fog továbbjutni. Aki nagyot akar fogni, annak pedig érdemes a félidő/végeredmény fogadási sorra tennie, ezt bizonyította az óriásölő Iváncsa és a Budafok mérkőzése is. 

sokan megérezték, hogy a Vasas ott lesz a negyeddöntőben 

Kredit: Vasasfc.hu 

“A Vasas – Honvéd (2-0) fővárosi rangadó végkimenetelére beérkezett több mint 170 ezer tippnek a 41 százaléka számított az angyalföldiek győzelmére – mindez 70 ezret is meghaladó számú tökéletes tippet jelentett, akár 2,55-ös oddsért. Véget ért az Iváncsa menetelése a Magyar Kupában, a korábban az FTC-t is búcsúztató együttes pedig a szünetben még vezetett a Budafok ellen, végül 2-1-re mégis kikapott. Mindez azt jelentette, hogy a „Félidő/végeredmény” fogadási soron a helyes tipp („Iváncsa/Budafok”) 27,00-s oddshoz társult.”

“A Magyar Kupa nyolcaddöntői után nyolc csapat maradt talpon, a nyereményszorzók alapján pedig a Kisvárda a legesélyesebb a végső győzelemre (3,00-s odds), megelőzve a Paks (5,00), valamint a Puskás Akadémia, a DVSC és a Mezőkövesd (egyaránt 6,00) együttesét. Az egyetlen, még versenyben lévő nem élvonalbeli együttes, a Budafok végső győzelme 200,00-s nyereményszorzóért fogadható az 5. forduló után” - mondták a molkupa.hu-nak a Szerencsejáték Zrt. szakértői.  

Íme a következő forduló (negyeddöntő) párosításai:

Kiválasztott cikk: Kisorsolták a MOL Magyar Kupa negyeddöntőit

Címlapkép: Puskás Akadémia FC/Facebook

Hirdetés