Nagyot lehet fogni a budafoki kupagyőzelemmel

2023. április 28.

Megjöttek az első oddszok a kupadöntőre - ezek még vélhetően változni fognak a hétvégi bajnoki forduló után -, viszont a végső győztesre leadható fogadások nyerési esélyei már véglegesek. 

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy a ZTE a kupadöntő esélyese, de ha megnézzük fordulóról fordulóra, hogy változott a Budafok oddsza a végső győzelemre, egy gyönyörű menetelés rajzolódik ki. A nyolcaddöntőkben még 200-szoros volt a budafokiak oddsza, most pedig 3,60-szoros pénzt hoz csupán, ha a XXII. kerületiek nyerik meg a finálét. A Zalaegerszeg oddsza 1,25-ös jelen pillanatban, de érdemes megnézni, hogy álltak a csapatok az elődöntők után: 

Kiválasztott cikk: Az oddszok alapján a ZTE a kupagyőztes

Magára a döntő mérkőzésre is megérkeztek az első fogadási ajánlatok, és a belőlük kiolvasható esélyek nem nagyon változtak: a ZTE rendes játékidőben aratott győzelméért 1,91-szeres pénzt fizet a Tippmixpro, míg a budafokiak sikerét 4,05-ös szorzóval kínálja a Szerencsejáték Zrt. A döntetlen, azaz a hosszabbítás esélye nem túl nagy, jelen pillanatban 3,85-szörös pénzt fizet, ha nem dől el a finálé a rendes játékidőben.    

Hirdetés