Az oddszok alapján a ZTE a kupagyőztes

2023. április 06.

Bár csak egy nap telt el az elődöntők óta, máris kint vannak a Szerencsejáték Zrt oddszai a Tippmixpro felületein. Ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a Zalaegerszeg szinte már meg is nyerte a döntőt, ugyanakkor jó pénzt hoz, ha valaki bátran a másodosztályú kiscsapatra fogad a fináléban. 

Hirdetés

Bár a döntő oddszai még nincsenek kint - nem is lehetnek, hiszen szűk egy hónap hátra van még a fináléig -, de a végső győztesre leadható fogadási kínálat már frissült a Tippmixpro oldalán. Nem sok olyan dolog történhet, ami az előzetes oddszokon sokat változtatna, így vélhetően a döntő mérkőzésre is hasonló arányokkal lehet fogadni: jelen pillanatban a ZTE kupagyőzelmére 1,20-as, míg a budafokiakéra 3,60-as oddsszal lehet fogadást kötni. 

Ezt a ZTE-Budafok meccset még az NBI-ben játszották 2020-ban - 3-1-re nyert a Budafok

Kredit: ZTE Fc

Bár vélhetően a fináléban is masszív favoritnak fog számítani a ZTE, és látva a Budafok igyekezetét a magasabb osztályú csapatok ellen, nem tűnik kidobott pénznek a rájuk feltett összeg. De akik majd igazán izgulhatnak a döntő előtt, azok azok a fogadók, akik az előző fordulóban (még 15-szörös pénzért) megtették a Budafok kupagyőzelmét, még inkább azok, akik egy fordulóval korábban tettek ugyanígy, ők ugyanis 200-szorosát nyerhetik a feltett tétüknek. 

A MOL Magyar Kupa döntőjét május 3-án rendezik a Puskás Arénában. 

Hirdetés