Megjöttek a fogadási ajánlatok a kupagyőztesre

2023. november 08.

Nem meglepő módon a Ferencvárost lehet a legalacsonyabb oddszon fogadni, de még a Fradira is érdemes pénzt tenni, hiszen 2,5-szeres pénzt fizet, ha valaki most megfogja, hogy a zöld-fehérek nyerik a MOL Magyar Kupát. A Mezőörs kupagyőzelme 700-szoros pénzt hozhat egy bátor fogadónak. 

Hirdetés

A MOL Magyar Kupa negyedik fordulóját követően a Szerencsejáték Zrt. oddszközpontjában összeült az agytröszt, és a Tippmixpro felületein nyilvánosságra hozta a kupagyőztesre leadható fogadások oddszait. Bár a leendő győztes előtt még négy forduló áll, már most érdemes átfutni a fogadási ajánlatokat, hiszen ahogy fogynak a csapatok, úgy esnek majd az oddszok is. 

Megjöttek az ajánlatok!

Kredit: Tippmixpro.hu 

Az oddszmesterek jelen pillanatban a Ferencvárost látják a legesélyesebbnek, a Fradi győzelme 2,5-szörös pénzt hoz. A zöld-fehéreket az Újpest követi (7,00) a liláktól alig lemaradva, azonos oddszal a Kecskemét és a Diósgyőr (8,00) következik és a Debrecennek is egyszámjegyű a szorzója (9,00). Innentől kezdve már durván lehet kaszálni, ha valaki ráhibáz a kupagyőztesre, a többi NB I-es csapatnak például már mind tíz fölött vannak az oddszai, a címvédő Zalaegerszeg győzelmére 17-szeres pénzt fizet a Tippmixpro. 

Igazán extrémnek tűnnek az alacsonyabb osztályú csapatok szorzói, már a két másodosztályú kiscsapat, a Tiszakécske és a Kozármisleny is háromjegyű, a harmadosztályúaké 3-400-szoros, az utolsó állva maradt megyi csapat, a Mezőörs győzelme pedig 700-szoros pénzt ér. 

Hirdetés