Megéri a Paks győzelmére fogadni

2024. április 08.

Ahogy véget értek a negyeddöntők, a Szerencsejáték Zrt. oddszmesterei kiadták a végső győzelemre, illetve az elődöntőkre vonatkozó fogadási ajánlataikat. Nem meglepő módon a Ferencváros győzelméért elég alacsony a szorzó, a többi ajánlat viszont nagyon komoly nyerési esélyeket kínál. 

Hirdetés

Négyen maradtak: a Ferencváros, a Paks, a Kisvárda és a Nyíregyháza Spartacus van már csak versenyben a MOL Magyar Kupa 2023-24-es szezonjának trófeájáért, és a negyeddöntők után a Szerencsejáték Zrt. egyből kiadta legfrissebb fogadási ajánlatait. Az outright (azaz végső győztesre leadható) fogadásoknál nincs nagy meglepetés, a Ferencváros toronymagas favorit, ezért mindössze 1,4-szeres pénzt hoz a kupagyőzelme, viszont a többiekre annál érdemesebb pénzt tennie a bátor fogadónak. 

Kiválasztott cikk: Elődöntők: Újból keletre utazik a Fradi

A Paks győzelme 3,5-szeres pénzt hozna, és ha csak azt nézzük, hogy a két zöld-fehér csapat döntőbe jutására van a legnagyobb esély, egy meccsen pedig tényleg bármi megtörténhet, nem tűnik rossz ötletnek a paksiak győzelmére tenni. A másik két csapat kupagyőzelme hatalmas meglepetés lenne, ezt tükrözik az outright oddszok is: a Kisvárda 10-szeres, a Nyíregyháza Spartacus FC 20-szoros pénzt hozna. 

Máris megjöttek az elődöntők oddszai

A negyeddöntők és az elődöntők között csak igen rövid idő telik el, alig három hét után újra pályára lépnek a csapatok, ezért most a Tippmixpro is gyorsabban kiadta a fogadási ajánlatokat az elődöntőkre - ezek még nyilván változhatnak a meccsekig. Az oddszok természetesen a papírformát tükrözik, a bukik is úgy gondolják, hogy megismétlődik a 2022-es finálé, amikor a Ferencváros és a Paks csapott össze. 

A Paks, amely négy budapesti túra után végre újra otthon léphet pályára, a szinte biztos kiesőnek tekinthető Kisvárdát fogadja majd az elődöntőben, és mivel a két csapat mindkét bajnokiját a paksiak nyerték, az oddszok is elég egyértelműek: a hazai győzelem 1,7-et, a vendégsiker 4,1-et fizet, a döntetlen (természetesen a rendes játékidőről van szó) 3,6-os oddszon fogadható. 

A másik párharc még egyértelműbbnek tűnik, de nincs ebben semmi meglepő, hiszen az NB II és az NB I listavezetője találkozik majd Balmazújvárosban, és hiába kiváló csapat a Nyíregyháza Spartacus, a Ferencváros az első osztályból is kiemelkedik. A Szpari győzelme 7-szeres pénzt hozna, a Fradiét 1,35-ös oddszal lehet fogadni, a döntetlen a feltett tét 4,40-szeresét hozná.  

Hirdetés