Elődöntők: Újból keletre utazik a Fradi

2024. április 04.

Az utolsó negyeddöntő után az M4 Sport stúdiójában kisorsolták a MOL Magyar Kupa elődöntős párosításait. A legjobb négy közé története során először bejutó Nyíregyháza Spartacus a Ferencvárost fogadja, a Kisvárda pedig Paksra látogat. 

Hirdetés

Az M4 Sport stúdiójában Szélesi Zoltán, az U21-es válogatott szövetségi kapitánya végezte el a sorsolást. Az első kihúzott csapat a Paksi FC volt, és biztos volt, hogy ha NBI-es ellenfelet kap, akkor Bognár György csapata hazai pályán játszhat, mert még egyszer sem lépett pályára Pakson az idei kupasorozatban. A Kisvárdát sorsolták a paksiakhoz, akik zsinórban négy budapesti túra (BKV Előre, Honvéd, Újpest, Vasas) után játszhatnak végre otthon. 

A PAKSI FC zsinórban négy budapesti túra (BKV Előre, Honvéd, Újpest, Vasas) után végre hazai pályán játszhat, amikor a...

Posted by MOL Magyar Kupa on Thursday, April 4, 2024

Ezzel az is eldőlt, hogy a másik párban a története során először elődöntős Nyíregyháza Spartacus lesz a Ferencváros ellenfele, és mivel a MOL Magyar Kupában mindig az alacsonyabb osztályú csapat a pályaválasztó, a mérkőzést Nyíregyházán rendeznék - ha már kész lenne a Szpari stadionja, így azonban Balmazújvárosban fogadja ellenfelét a másodosztály listavezetője. 

Az elődöntő hivatalos játéknapja április 24-e. A finálét május 15-én a Puskás Arénában rendezik.

Hirdetés