Majdnen 6-szoros pénzt hoz a Paks győzelme

2022. május 09.

Kiadta a MOL Magyar Kupa döntőjére kínált oddszait a Szerencsejáték Zrt. Nagyon úgy fest, hogy a Tippmixpro bukmékerei szerint akkora favoritnak számít a Ferencváros, mint ide Sanghaj.  

Hirdetés

Ha teljesen őszinték akarunk lenni, a MOL Magyar Kupa hivatalos honlapjának stábja egyáltalán nincs annyira meggyőződve a Ferencváros biztos kupagyőzelméről, mint a Tippmixpro oddszmesterei. Bár a bukiknak elsősorban a szurkolói vélekedést kell eltalálniuk, nem a végkimenetelt, a két csapat győzelmére kínált oddszokból az következik, hogy mindenki a Fradi győzelmét várja. A Fradi győzelméért mindössze 1,75-t, míg a paksiak sikeréért 5,75-szörös pénzt fizet a Tippmixpro

A kétesélyes fogadási ajánlatok között is el lehet érni közel kétszeres nyereményt (döntetlen vagy Paks), de mindenképpen érdemes a speciális fogadási ajánlatokat is átnézni, mert nagyon komoly oddszokat lehet összerakni egy-egy szelvényre. Az oldalszerkesztők úgy gondolják, hogy a Mindkét csapat szerez gólt (1,40) szinte biztosra vehető, és nekünk tetszik az is, hogy 1,5 gólnál több születik és döntetlen lesz (3,85). A kupadöntőnek megadja a módját a Szerencsejáték Zrt. több tucatnyi fogadási tétel között lehet válogatni.  

Kiválasztott cikk: A bukik szerint a Fradi a döntő favoritja
Hirdetés