A bukik szerint a Fradi a döntő favoritja

2022. április 28.

Ha csak a Szerencsejáték Zrt. oddszaiból indulunk ki, a Ferencváros tűnik a MOL Magyar Kupa bombafavoritjának, és bár az esélyek egy kupadöntő előtt nem sokat számítanak, a Tippmixpro bukijai idén elég pontosak voltak. 

Hirdetés

Közhely, hogy egy meccsen bármi előfordulhat, ahogy az is, hogy a kupasorozatban semmit nem számítanak a bajnoki meccsek alapján megfogalmazott esélyek. Egy bukméker viszont nincs olyan kényelmes helyzetben, mint a szurkolók, akik elintézik annyival a döntőt, hogy “bármi lehet”, mert nekik mondaniuk kell valamit. És mondanak is: a Ferencváros győzelméért 1,30-as, a Paksiak kupagyőzelméért 3,20-as oddsszal kínál fogadásokat a Tippmixpro

Ez tehát azt jelenti, hogy a Szerencsejáték Zrt. a Ferencvárost tartja a döntő esélyesének, ami az összesített bajnoki szereplést elnézve nem alaptalan, hiszen a Fradi már bebiztosította bajnoki címét (sőt, történelmet írt zsinórban negyedik első helyével), ugyanakkor ha a két csapat összecsapásait nézzük, már távolról sem ilyen egyértelmű a helyzet. A legutóbbi találkozásukkor például a Paks történelmi vereséget mért a Fradira a Groupama Arénában (0-3), és egyúttal visszavágott az őszi, paksi vereségért (1-3) is. 

A Paks nagyon simán nyert a Fradi otthonában 

Kredit: Fradi.hu/Facebook

Az oddszok persze nincsenek kőbe vésve, a Tippmixpro bukijai nyilván árgus szemekkel fogják figyelni a következő NBI-es fordulót, ahol a Paks pályaválasztása mellet csap össze a kupadöntő két résztvevője. Ugyanakkor ennek sem biztos, hogy komoly jelentősége van, hiszen a Paks-Újpest elődöntő előtt ez a két csapat is találkozott a bajnokságban, és azt a meccset simán nyerte meg az Újpest, amely néhány nappal később a kupában súlyos vereséget szenvedett Pakson.  

Hirdetés