Gálázva jutott a nyolc közé a Nyíregyháza

2024. február 29.

Az NB II-ben éllovas Nyíregyháza Spartacus simán győzött a harmadosztályú Szentlőrinc vendégeként a MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. Bár az első húsz perc után 1-1-re álltak a felek, a Szpari nem ismert kegyelmet és már a szünetre eldöntötte a lényegi kérdéseket. Betalált a meccsen a tavalyi kupaszezon gólkirálya is. 

Hirdetés

MOL Magyar Kupa, nyolcaddöntő:
Szentlőrinc (NB III)-Nyíregyháza Spartacus FC (NB II) 1-5 (1-3)
gól: Helesh (18.), illetve Novák (2., 27., 84.), Temesvári (37.), Beke (93.)

A piros-kékek már a második percben vezetést szereztek a végül mesterhármast elérő Novák Csanád góljával, ám ekkor még egyenlíteni tudott a Merkantil Bank Ligából tavaly kiesett hazai csapat. Az újabb nyíregyházi gólokra azonban már nem érkezett válasz, így magabiztosan győzött az esélyesebb együttes. Szót érdemel, hogy az utolsó percekben betalált a tavalyi kupaszezon gólkirálya, Beke Péter is, aki így már idén is négy góllal áll, ezzel a versenyben lévő csatárok közül ő a legeredményesebb.

Nem okozott gondot a Szparinak a Szentlőrinc

Kredit: Nyíregyháza Spartacus FC 

A nyolcaddöntő utolsó meccsén 19 órától az Újpest a bajnokságban éllovas Paksot fogadja, a mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, a meccs után közvetlenül következik a negyeddöntők sorsolása.

Hirdetés