Franck, nekem is hagyjatok pezsgőt!

2022. május 12.

Bár nem iszik alkoholt, Sztanyiszlav Csercseszov a győzelem utáni nyilatkozatában jelezte a kupadöntőben duplázó csatárának, hogy ne felejtkezzenek el róla sem az ünneplés közepette. Bognár György elismerte, hogy a jobb csapat nyerte meg a MOL Magyar Kupát. 

Hirdetés

"Jó stadionban, jó szurkolás mellett jó meccsen győztünk, ami fontos volt, mert hosszú idő után újra sikerült duplázni" - mondta Sztanyiszlav Csercseszov, az FTC vezetőedzője, aki érezhetően várta a sajtótájékoztató végét, hogy a játékosaival ünnepelhessen. A meccs utáni eseményen résztvevő Bolival üzent is, hogy hagyjanak neki pezsgőt, ugyanakkor arra a kérdésre, melyik a kedvenc pezsgője, úgy válaszolt, igazából nem szokott alkoholt inni.

A Fradi nyerte a Magyar Kupát! Sztanyiszlav Csercseszov sajtótájékoztatója

Posted by Nemzeti Sport Online on Wednesday, May 11, 2022

"Persze, holnap reggel edzés és fotózás szerepel a programban – mondta a Nemzeti Sportnak Csercseszov. – Tokmac Nguen sérülés miatt nem játszhatott. Még reggel is teszteltük, fájdalmai voltak, és nálam olyan játékos nem léphet pályára, aki nem százszázalékos. Ami a jövőjét illeti, időt hagytunk neki a döntéshez. Ezért is szerepeltettem őt több poszton a tavasszal, hogy minél jobban ki tudjon teljesedni, élvezze a játékot.”

"Holnap is tart edzést?" Sztanyiszlav Csercseszov reakciója zseniális a Fradi kupagyőzelme után

"Holnap is tart edzést?" Sztanyiszlav Csercseszov reakciója zseniális a Fradi kupagyőzelme után. 😅

Posted by M4 Sport on Thursday, May 12, 2022

Bognár György sem volt elégedetlen a csapatával, bár azt sem tagadta, hogy a Fradi egyértelműen jobb csapat a Paksnál. "Gratulálok a Ferencvárosnak, mert jobban és gyorsabban játszott, labdabiztosabb volt. A védekezés részét megszerveztük, de ma csak rombolni tudtunk, építkezni nem. Nem fér kétség ahhoz, hogy jobb volt a Ferencváros, ezúttal nem voltunk egy súlycsoportban vele, mert a középpályáról nem tudtunk megindulni, ami az erősségünk szokott lenni" - értékelt Bognár György.

A Fradi nyerte a Magyar Kupát! Bognár György sajtótájékoztatója

Posted by Nemzeti Sport Online on Wednesday, May 11, 2022

A Ferencváros honlapján nemcsak az orosz szakember, de a kupa sorsát a duplájával végleg eldöntő Franck Boli is értékelt. “Lehet sokan tőlem várták a gólokat a meccsen, de nekem az a fontos, hogy bárki is rúgja a találatokat, a csapat nyerjen. Persze örülök a 3-0-s sikernek, és hogy dupláztam. Az elsőnél mindenképp kapura akartam fordulni és lőni, szerencsére jól sikerült, a másodiknál már fáradtabb voltam, ezért Wingo labdájánál egyből akartam célba venni a kaput” - mondta a Fradi honlapjának a csatár. 

Kiválasztott cikk: Nem volt kérdés, kupagyőztes a Ferencváros
Hirdetés