Az Újpest az első elődöntős a MOL Magyar Kupában

2021. március 09.

Elsőként az Újpest jutott be az elődöntőbe a MOL Magyar Kupában, miután tizenegyesekkel legyőzte a tavaly döntős Mezőkövesdet. A mérkőzés a várt nagy csatát hozta, kevés helyzettel, de sok izgalommal, a büntetőkkel pedig a dráma is megérkezett. 

Hirdetés

MOL Magyar Kupa, negyeddöntő:
Újpest FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (0-1, 1-1, 1-1) - tizenegyesekkel: 5-4
gól: Perosevic 73. ill. Vadnai 32.

Már az első félidőben is a fővárosi csapat játszott fölényben, de komoly gólhelyzetet akkor még nem tudott kialakítani, a vendégcsapat viszont Vadnai révén a 33. percben megszerezte a vezetést. A hazai egyenlítés a 74. percben érkezett a csereként beállít Perosevic jóvoltából. Az eredmény a hátralevő időben nem változott, majd a hosszabbításban sem, így tizenegyesrúgások következtek. 
Az első párban a mezőkövesdi Vujtus, az ötödikben pedig az újpesti Kastrati hibázott, aztán a hatodikban Stieber pontosan célzott, Besirovic viszont rontott, így az Újpest várhatja a szerdai sorsolást.

Az Újpest a Magyar Kupa első elődöntőse

Pajovic volt a hős: az Újpest 1-1-es rendes játékidő és hosszabbítás után tizenegyespárbajban győzte le az idén még veretlen Mezőkövesdet, így első csapatként bejutott a MOL Magyar Kupa elődöntőjébe.

Posted by M4 Sport on Tuesday, March 9, 2021

szerdán játsszák:
MOL Fehérvár-Budafoki MTE 14.30
Kisvárda Master Good-ZTE FC 15.00
Debreceni VSC (NB II)-MTK Budapest 17.30

Hirdetés