175 ezren örültek a Fradi kupagyőzelmének

2022. május 20.

A Szerencsejáték Zrt. bukmékereit arról faggattuk, mennyire sikerült a fogadóknak eltalálniuk a MOL Magyar Kupa döntőjének végkimenetelét, illetve a pontos végeredményét, sőt esetleg a gólszerzőket is. Kiderült, hogy a fogadók nagy része már a szezon eleje óta biztosra vette a Ferencváros kupagyőzelmét. 

Hirdetés

"A Tippmixen és Tippmixprón a végkimenetelre beérkezett tippek 72 százaléka, majdnem 175 ezer fogadás várta Sztanyiszlav
Csercseszov csapatának győzelmét már a rendes játékidőben, 1,65-ös odds mellett" - tudtuk meg a Szerencsejáték Zrt. fogadási szakértőitől. Nem lepődtünk meg rajta, hogy a fogadók bő kétharmada a Fradi győzelmét várta, hiszen az egész szezonban folyamatosan a zöld-fehéreket tartották a legesélyesebbnek a fogadók. Erre újabb triviával erősített rá a partnerünk:

"A végső győztesre vonatkozó hosszútávú fogadási lehetőségnél is az FTC végső győzelmére érkezett a tippek döntő többsége (93 százaléka), és korábban akár 2,30-as nyereményszorzóval is fogadható volt a ferencvárosiak sikere, a záró odds pedig 1,30 volt."

Magáról a döntőről is megtudtunk néhány adatot, például azt, hogy ha valaki név szerint eltalálta a gólszerzőket, igencsak komoly összeget nyerhetett: "Az FTC a döntőben Kristoffer Zachariassen góljával szerezte meg a vezetést a találkozó első félidejében, majd a második játékrészben Franck Boli duplájával alakult ki a 3-0-s végeredmény. A norvég játékos találata 3,50-es, míg az elefántcsontparti támadó gólszerzése 2,20-as oddsszal volt fogadható.

Kiválasztott cikk: Nem volt kérdés, kupagyőztes a Ferencváros

"Azon fogadóink, akik egy legalább háromgólos FTC-győzelemben bíztak a döntőt megelőzően, 4,25-ös nyereményszorzóval is kalkulálhattak a „Hendikep 0:2” fogadási lehetőségnél. A döntőhöz kapcsolódóan a mérkőzés előtt megfogadható legmagasabb nyertes nyereményszorzó 27-szeres volt, amit a „Pontos eredmény – 1. félidő/Végeredmény” fogadási lehetőség helyes kimenetelének (FTC 1:0/FTC 3:0) eltalálásával lehetett elérni."

Hirdetés