Tippmix: Már a Paks a második legesélyesebb

2022. március 14.

Huszonötszörös pénzt fizet, ha valaki felvállalja a másodosztályú ETO FC győzelmét, de még a címvédésre is rendkívül erős oddszokat kínál a Szerencsejáték Zrt. A Vidi kiesésével kicsit felborultak az erőviszonyok a bukik szerint. 

Hirdetés

Ahogy megfeleződik a mezőny, a Szerencsejáték Zrt egyből kiadja az all-out fogadásokra kínált oddszokat, és ez a negyeddöntők után sem volt másként. A legnagyobb esélyesnek továbbra is a Ferencvárost látják a bukik, az oddszuk sem nagyon változott (jelenleg 1,6), de a második helyen már nem a MOL Fehérvár áll, hiszen a Vidi kiesett a Győrrel szemben. 

Most a Paksot látják a második legesélyesebbnek a győzelemre, de az ő sikerükért is 3,5-szeres pénzt fizetnek, a címvédő Újpest győzelméért pedig ötszörös pénzt kínál a Tippmixpro. Az elődöntők legkisebb óriása az ETO FC Győr, amely több komoly bravúrt is bemutatott az idei sorozatban, de a Ferencváros elleni elődöntőnek nem a győriek az esélyesei. Az ő sikerük huszonötszörös pénzt hoz a konyhára, ha valaki van olyan bátor, hogy megteszi a zöld-fehéreket. 

Hirdetés