Neked melyik a kedvenc gólod a MOL MK főtáblájáról?

2021. január 18.

A MOL Magyar Kupa 128-as főtábláján két forduló ment le, mi pedig összegyűjtöttünk nektek a 6. és 7. forduló általunk legszebbnek vélt góljait. Nyereményjátékra hív a MOLkupa Facebook oldala! 

Hirdetés

A MOL Magyar Kupa szépsége elsősorban abban rejlik, hogy egész Magyarország képviselteti magát a sorozatban. A legkisebb településtől a fővárosig, a megyei osztályoktól az NBI-ig, amatőröktől profi légiósokig mindenki részt vesz a 111 éves kupasorozatban, így átfogóbb képet kaphatunk a magyar labdarúgásról, ha követjük a MOL Magyar Kupát. 

Nyereményjátékra hívjuk olvasóinkat, amelyben egy roppant egyszerű feladat teljesítése után 15 ezer forint értékű MOL benzinkártyát nyerhetnek. Az alábbi videóban a MOL Magyar Kupa főtáblájának legutóbbi két fordulójából válogattunk össze gólokat. A feladat annyi, hogy a Facebook oldalunkon futó szavazásban rábökjünk a kedvenc gólunkra, és várjuk a sorsolást. 

A játék már éles, a szavazatokat január 29-ig várjuk az oldalon, a sorsolást 30-án ejtjük meg. A játékszabályzatot itt találod! Jó szavazást, sok sikert kívánunk! 

 

Hirdetés