Elődöntős a Kisvárda és a Vidi is a MOL MK-ban

2021. március 10.

A MOL Fehérvár FC házigazdaként 2-0-ra legyőzte a Budafoki MTE csapatát a labdarúgó Magyar Kupa szerdai negyeddöntőjében. A Kisvárda hazai pályán legyőzte a mérkőzésre a harmadosztályú keretével elutazó Zalaegerszeget. Ma este sorsolás! 

Hirdetés

MOL Magyar Kupa, negyeddöntő:
MOL Fehérvár-Budafoki MTE 2-0 (0-0)
gól: Romic 68. - öngól, Stopira 78.

Kisvárda Master Good-Zalaegerszeg 6-1 (2-0)
gól: Cirkovic 15., Karabelyov 21., Camaj 54., 74., Viana 58., Kovácsréti 89.

A MOL Fehérvár learatta első győzelmét hazai pályán 2021-ben, miután a hétvégi bajnoki után a MOL Magyar Kupában is legyőzte a Budafokot. A 68. percben egy szélről érkezett beadást Budu Zivzivadze fejelt kapura öt méterről, a labda a budafoki Danijel Romic kezéről pattant a hálóba. A végeredmény a 77. percben alakult ki, amikor ifj. Dárdai Pál passzából Stopira volt eredményes.

Stopira csapatkapitány úr gólöröme

Kredit molfehervar.hu 

A másik délutáni elődöntőben könnyedén aratott nagyarányú győzelmet a Kisvárda, de azért alakult ki ilyen jelentős különbség a két együttes között, mert a vendégek a harmadosztályban szereplő keretükkel utaztak el a találkozóra. Sallói István sportigazgató a ZTE honlapján elmondta, a mostani szezonban az élvonalbeli tagság megőrzése, jelenleg pedig a szombaton sorra kerülő, MTK elleni mérkőzésre való felkészülés a legfontosabb számukra.

Bár egyeztettek a Kisvárdával a kupameccs elhalasztásáról, a szabolcsiak vezetése elzárkózott a lehetőségtől. Az elődöntő sorsolására szerdán este, az utolsó mérkőzés után kerül sor.

Hirdetés