Négy tévés meccsel jön a Magyar Kupa 5. fordulója

2021. december 17.

Elkészült a MOL Magyar Kupa ötödik fordulójának időbeosztása, a nyolcaddöntőket három játéknapon tudják le a csapatok. A nyolc mérkőzés felét élőben lehet majd követni az M4 Sport közvetítésének hála. 

Hirdetés

Az MLSZ Twitter csatornáján jelent meg a hír, hogy elkészült a MOL Magyar Kupa ötödik fordulójának beosztása, a végleges időpontokon kívül az is kiderült, hogy négy mérkőzést fog közvetíteni az M4 Sport. A nyolcaddöntőket a harmadosztályú csörte (Cegléd-Kazincbarcika) nyitja február 5-én, szombaton, majd a következő hét keddjén két, szerdán további öt meccsel folytatódik a sorozat.

Az M4 Sport mindkét keddi meccset a műsorára tűzi, az elsőn - ellentétes pályaválasztással - megismétlődik a tavalyi elődöntő (Újpest-Kisvárda), az estin a másodosztályban remek formát mutató Szeged fogadja a MOL Fehérvárt. A szerdai játéknapon szintén egy első- és egy másodosztályú csapat meccse került képernyőre délután (Kecskemét-Honvéd), este pedig a forduló zárómérkőzésén a Vasas és a Ferencváros csap össze.

MOL Magyar Kupa, 5. forduló, nyolcaddöntők: 
 

Február 5., szombat:
13.00: Ceglédi VSE (NB III)–Kazincbarcika SC (NB III)
Február 8., kedd:
17.15: Újpest FC–Kisvárda Master Good (Tv: M4 Sport)
20.00: Szeged-Csanád GA (NB II)–Mol Fehérvár FC (Tv: M4 Sport)
Február 9., szerda:
13.00: FC Nagykanizsa (NB III)–ETO FC Győr
17.00: Békéscsaba 1912 Előre (NB II)–Gyirmót FC Győr
17.00: Aqvital FC Csákvár (NB II)–Paksi FC
17.15: Kecskeméti TE (NB II)–Bp. Honvéd (Tv: M4 Sport)
20.00: Vasas (NB II)–Ferencváros (Tv: M4 Sport)

Hirdetés