Kétszeres pénzt hozhat a címvédés

2022. október 03.

A harmadik forduló után kiadta a MOL Magyar Kupa győztesének kilétére kínált oddszait a Szerencsejáték Zrt. Úgy tűnik, a bukik is a mezőnyből magasan kiemelkedő Ferencvárost tartják a favoritnak. 

Hirdetés

A Tippmixpro fogadási szakértői toronymagas esélyesnek látják a Ferencvárost a MOL Magyar Kupa 2022/23-as szezonjában, hiszen míg a címvédésre kétszeres pénzt ajánlanak, a többi csapat sikerével óriásit kaszálhat a bátor sportfogadó. Már a második legesélyesbbnek vélt Kisvárdát is 6,5-szeres oddszal kínálja a Szerencsejáték Zrt., és összesen négy csapat van (a fentiek mellett a Vidi és a Puskás Akadémia), amelyek győzelméért egyszámjegyű a szorzó.   

Kiválasztott cikk: Tippmix: Most érdemes rámenni a meglepetésekre

Bár még csak három - az első két osztály csapatainak egy - forduló ment le, a tavalyi döntős Paks győzelmét 12-szeres szorzóval kínálják a bukik, a Debrecen és a ZTE sikeréért 20-szoros, az Újpest, a Vasas, a Mezőkövesd és a Honvéd 25-szörös pénzt ígér, a másodosztályú csapatok pedig egy kivétellel (ez a kupasorozat egyik legsikeresebb klubja, az MTK) mind a befektetett összeg legalább 100-szorosával kecsegtetnek.   

 

Hirdetés