Jó pénzt fizet a Cegléd továbbjutása

2022. február 05.

Akármelyik fogadástípust választjuk is, a MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőinek első játéknapján akkor szakíthatnunk nagyot, ha a Cegléd csodát tesz a Kazincbarcikával szemben. Lássuk, milyen oddszokat kínál a Tippmixpro az ötödik forduló első összecsapására. 

Hirdetés

Kezdődik a MOL Magyar Kupa ötödik fordulója, a nyolcaddöntőket a Cegléd-Kazincbarcika harmadosztályú derbivel nyitják meg a csapatok. Természetesen a Tippmixpro oddszmesterei is készen állnak a játéknapra, és kiadták az NBIII-as rangadóra vonatkozó fogadási ajánlatukat.

Ahogy a beharangozóban mi is említettük, a meccs esélyese a Kazincbarcika, és ezt tükrözi a borsodiak rendes játékidőben elért győzelmére kínált oddsz is: az 1,35-szörös nyerési lehetőséghez képest a Cegléd sikeréért 5,25-öt fizet a Tippmixpro, a döntetlennel pedig 4,50-szeres pénzt lehet nyerni. Hasonlóak az arányok a továbbjutásra tett fogadás esetében is, a Cegléd továbbjutásáért 3,75-öt, a Kazincbarikáért 1,18-at fizet a buki.

Kiválasztott cikk: NBIII-as sárga-kék rangadóval indul 2022

A fentiek a kétesélyes fogadások - a minimális kötésszám 3 -, de mi van akkor, ha a döntetlennél szeretnénk visszakapni a pénzünket? Ha ezt az opciót választjuk, a Kazincbarcika továbbjutása 1,15-öt, a Ceglédé 4,20-at fizet. További izgalmas opció, ha kétesélyes fogadással próbálkozunk, bár igazán nagyot itt is csak akkor szakíthatnunk, ha eltaláljuk a ceglédi bravúrt.

Jó fogadást kíván mindenkinek a molkupa.hu stábja. 

Hirdetés