A Paks-Újpesttel lehetett a legnagyobbat kaszálni

2022. június 01.

Folytatjuk a kupasorozat legjeinek összeállítását a fogadók szempontjából, a sorozat második részében azt mutatjuk meg, hol kaszálhatott óriásit a leleményes fogadó, illetve hogy mennyit hoztak a kupasorozat legnagyobb meglepetései. A Tippmixpro bukmékereit faggattuk. 

Hirdetés

A kupasorozat legnagyobb meglepetését a Győr remek szereplése okozta fogadóink számára: a Puskás Akadémia elleni győzelem a legjobb 32 között 8,25-ös nyereményszorzóval volt fogadható az 1X2 soron (a leadott tippek 2 százaléka bizonyult helyesnek), míg a tavaly döntős Fehérvár elleni negyeddöntős győzelem 5,50-es nyertes oddsszal és 5 százalékos találati aránnyal párosult.

Kiválasztott cikk: 175 ezren örültek a Fradi kupagyőzelmének

A Magyar Kupa 2021/22-es kiírásában a legmagasabb nyertes oddsot a Paks – Újpest elődöntő kapcsán lehetett elérni: a „Pontos eredmény – 1. félidő/Végeredmény” fogadási lehetőség helyes kimenetele („Paks 1:0/Paks 3:0”) 65,00-s nyereményszorzóval párosult, de hasonlóan remek befektetésnek bizonyult az Újpest – Kisvárda mérkőzés ugyanezen piacán a „Döntetlen 0:0/Újpest 2:1” kimenetel megjátszása 55,00-s nyereményszorzó mellett, valamint a Győr – Fehérvár mérkőzés
„Félidő/Végeredmény” lehetőségénél a „Fehérvár/Győr” opció választása szintén 55,00-s oddsért.

Volt olyan Tippmixpro-játékos, aki 5-ös kötéssel, 8 000 Ft-os tét mellett 1 948 734 Ft-os nyereményt ért el, a többi közt a Paks – Újpest elődöntőhöz kapcsolódó „1X2 + Gólszám 2,5” fogadási lehetőség helyes kimenetelének (Hazai és több) eltalálásával.

Hirdetés