Újra itt a gólszépségverseny!

2023. február 13.

Mindent eldöntő, körömrágós 11-es? A lefújás előtti pillanatban kiharcolt egyenlítés? Kapáslövés, felhőfejes, bombagól? Szépen végigzongorázta a gólok teljes palettáját a MOL Magyar Kupa ötödik fordulója, neked pedig csak annyi a dolgod, hogy megszavazd a kedvencedet közülük. Sőt, még nyerhetsz is vele.

Hirdetés

Újra indul a MOL Magyar Kupa - minden forduló után jelentkező - gólszépségversenye, ahol értékes nyeremények várnak rád. Nem is kell mást tenned, mint kiválasztani a nyolcaddöntős gólok közül a kedvencedet, és reménykedni, hogy rád mosolyog a szerencse. A MOL és a Szerencsejáték Zrt. által felajánlott nyeremények között a benzinkártyától a kupadöntőre szóló családi belépőkig sok mindent találsz. 

OTT A GÓÓÓÓÓL

⚽ OTT A GÓÓÓÓÓL nyereményjáték - a MOL és Szerencsejáték Zrt. által felajánlott ajándékokért. ‼Nézd meg a 8 találatot bemutató videós válogatást a MOL Magyar Kupa idei szezonjának találataiból, szavazz közülük a kedvenc gólodra, írd meg a gól sorszámát és legyél az öt kisorsolt egyike, aki nyereménycsomagot vehet át! ‼ 👉5 főt sorsolunk ki, 5 db nyereménycsomagot adunk át. 🎁A véletlenszerű sorsolással kiválasztott nyertesek nyereménye: 1-5 helyezettek fejenként 1 db 20.000 Ft értékű MOL üzemanyag utalványt és fejenként 4 fős családi jegyet nyernek a MOL Magyar Kupa 2023 májusi döntőjére A sorsoláskor az első 5 kisorsolt nyertes lesz az 1-5 helyezett. 🕛 Nyereményjáték időszaka: 2023.02.15. 08:00 óra – 2023.02.21. 19:59 óra 🎲 Sorsolás: 2023.02.22. 12:00 óra Játék szabályzata és az adatvédelmi tájékoztató a posztban olvasható, amelyet minden játékosnak el kell olvasnia, meg kell ismernie. 👉 A sorsoláson való részvétel fontos feltétele, hogy a gól sorszáma mellé oda kell írni “ELOLVASTAM, MEGISMERTEM, ELFOGADOM”. Amennyiben ezt nem írja oda a játékos, a leadott szavazata érvénytelen. 👈 https://drive.google.com/drive/folders/1bqnEh9BUSOY4yx5FbPXjOwDFeOBg4OIT?usp=share_link Jó játékot mindenkinek! 👏✌️ #molkupa #nyeremenyjatek

Posted by MOL Magyar Kupa on Tuesday, February 14, 2023

⚽ Mindent eldöntő, körömrágós 11-es? A lefújás előtti pillanatban kiharcolt egyenlítés? Kapáslövés, felhőfejes,...

Posted by MOL Magyar Kupa on Monday, February 13, 2023

Címlapkép: Vasas FC/Facebook

Hirdetés