TikTokkerek, nyerjetek tőlünk egy PS5-öt

2024. június 14.

Készíts videót TikTokra arról, hogy fejeznéd be azt a mondatot, hogy “ha lesz negyedik, én…”, taggeld be a MOL Csatornáját és használd a #molfogadalom hashtaget, és máris komoly esélyekkel indulsz az értékes nyereményekre! 

Hirdetés

Egészen biztosan belefutottál már a #molfogadalom hashtagbe, vagy láttad esetleg Lukács Lacit, Epres Pannit és Marco Rossit, ahogy megfogalmazzák, ők mit vállalnak be abban az esetben, ha a válogatott teljesíti az általuk megfogalmazott célokat. Nem semmi, ami összejött, és most te is csatlakozhatsz a celebjeinkhez! 

Tegyél te is fogadalmat!

📣 Már biztosan hallottatok Marco Rossi ígéretéről: ha a magyar válogatott továbbjut a csoportjából, ő körbetekeri a Balatont! 🚴‍♂️ Hamarosan itt az idő, hogy mi is kiálljunk a nemzeti tizenegy mellett, és megmutassuk, hogy jobban hiszünk bennük, mint valaha! 💪⚽ Tegyetek ti is fogadalmat a magyar focisikerekért, és játsszatok az értékes nyereményekért! 🏆🎁 További részletekért látogass el a https://www.mol.hu/fogadalom weboldalra! #mol #MOLfogadalom #ASzurkolóBennedVan

Posted by MOL on Monday, June 3, 2024

Nincs más dolgod, mint saját TikTok csatornádra készíteni egy videót, amiben elmondod, te hogy folytatnád azt a mondatot, “hogy ha lesz negyedik…” (mármint negyedik meccsünk az Eb-n, azaz továbbjutunk a csoportból. Csak annyit kérünk, hogy jelöld be a MOL TikTok csatornáját (@mol.magyarorszag), és használd a #molfogadalom hashtaget! Játékszabályzat itt!

Kövessétek a MOL csatornáit, mert nemcsak az online térben leszünk jelen! A molkupa.hu TikTok-stájba kint lesz az Eb alatt a helyszínen, és ott leszünk minden olyan helyen, ahol csak felharsan, hogy “Ria-Ria-Hungária!” A stadionok mellett a szurkolói zónákban is jelen leszünk, és megkeressük a leglelkesebb drukkereket a Németországba utazók közül! 

Fogadalomra fel, sporttársak! Ott leszünk az Eb-n, a szurkolói sátrakban és mindenhol, ahol felzendül, hogy Hajrá, magyarok! Tegyél te is fogadalmat, és nyerj tőlünk egy PS5-öt!

Posted by MOL Magyar Kupa on Friday, June 14, 2024

Szóval előre mindenki! Hajrá, magyarok! 

Hirdetés