Aki a legjobb helyről látta Fiola gólját

2021. június 21.

Egészen váratlan főszereplője lett a magyar válogatott Franciaország elleni mérkőzésének: a gólszerző Fiola Attila pont a Puskás Aréna házigazdája, a MOL Magyar Kupa hivatalos műsorát is vezető Szalay Edit asztalát rendezte át a féktelen gólöröm közben. 

Hirdetés

Talán maga sem számított rá, de a magyar válogatott modernkori történetének legfelemelőbb pillanatát nemcsak a lehető legközelebbről látta Szalay Edit, de kisvártatva az események részévé is vált. A MOL Magyar Kupa magazinja, az Út a Puskásba műsorvezető-házigazdája hasonló szerepet tölt be az Európa-bajnokságon is, mint korábban számtalan hazai rendezésű sporteseményen, de ezúttal nem csak akkor lépett színre, amikor állt a játék.

Amikor a franciák elleni második csoportmeccsen a magyar válogatott megszerezte a vezetést, a gólszerző Fiola Attila óriási vágtába kezdett, és pont a lelátó előtt ülő Edit mellett vetette magát a tombolva ünneplő szurkolók karjaiba. Fityó aztán egy kicsit átrendezte Edit asztalát is, aki az első ijedtségen túl már úgy mosolygott, hogy abból mém lett a nemzetközi fórumokon.

Fiola is érezte, hogy a nem mindennapi történések mellett nem mehet el szó nélkül, ezért másnap a szövetség Instagram-oldalán bocsánatot kért az Út a Puskásba játékvezetőjétől, aki természetesen nem haragudott rá. 

Hirdetés