A bátor és a tutista is fogott idén nagyot

2022. április 06.

A bátrak akár húszszoros oddszot is összerakhatnak maguknak, de egy tutira utazótól sem lehetetlen, hogy közel egymillió forintot nyerjen. A Tippmixpro bukijaitól kértünk részleteket mindkét esetre. 

Hirdetés

Azt kértük a Szerencsejáték Zrt szakértőitől, hogy két ellentétes példával világítsák meg, milyen sokfélék a fogadók, illetve hányféle hozzáállás létezik a sportfogadáson belül. A Tippmixpro oddsmesterei beletúrtak az idei fogadási statisztikákba, és kiásták nekünk a legbátrabb, illetve a legtutistább fogadóját.

"Az idei kiírásban eddig a legmagasabb nyereményszorzót a mérkőzés előtt megtett fogadásokat tekintve a III. kerületi TVE-Paks mérkőzés pontos végeredményének eltalálásával érték el fogadóink: a Tolna megyeiek 5-0-s sikere kereken 20,00-s oddsot jelentett a jó tippel rendelkezőknek" - tudtuk meg a Szerencsejáték Zrt. oddsmesterétől.

Kiválasztott cikk: Most nagyon megéri kupameccsekre fogadni

Nagyot nyerni nemcsak ennyire bátor tippekkel lehet, a tutira fogadva is lehet kaszálni, igaz, a befektetésnek is nagyobbnak kell lennie. Ezt a leckét tanította meg az alábbi fogadó.

"Volt olyan Tippmixpro-játékos, aki annyira bízott a papírformában a legjobb 32 közé kerülésért vívott körben, hogy 50 000 forintos tét mellett összeállított szelvényére 13 Magyar Kupa-meccset rakott fel, és mivel minden tippje hibátlan lett, ezért 933 918 forintos számlagyarapodást jegyzett."

A Tippmixpro kínálatában jelen pillanatban csak a végső győztesre lehet fogadni, de jövő héten már fent lesznek az elődöntőkre kínált fogadások is. 

Hirdetés